Un bărbat din Vaslui a fost găsit mort în casă. Principala ipoteză a poliţiei

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din judeţul Vaslui a fost găsit miercuri mort în casă. Poliţiştii au început o anchetă, principala ipoteză fiind că bărbatul a murit din cauza frigului, în condiţiile în care locuinţa nu era încălzită.

1366 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Vaslui a fost găsit mort în casă. Principala ipoteză a poliţiei

Un bărbat din Vaslui a fost găsit mort în casă. Principala ipoteză a poliţiei

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Silvia Manta, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au fost alertaţi în localitatea Valea lui Darie, unde un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit mort de către o vecină. Femeia a sunat imediat la 112.

Bărbatul era în pat, în faţa televizorului.

Locuinţa nu era încălzită, motiv pentru care anchetatorii nu exclud posibilitatea ca bărbatul să fi murit din cauza frigului.

„În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. În casă nu era căldură. Nu este exclusă nicio variantă, cauza decesului va fi stabilită cu exactitate la necropsie”, a declarat Manta.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici