Un bărbat evadat în urmă cu 4 ani dintr-o închisoare din Spania, prins în Bistriţa-Năsăud

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, condamnat la 9 ani, 6 şuni şi 156 zile de închisoare în Spania pentru tâlhărie, tăinuire şi trafic de substanţe narcotice, evadat, în urmă cu patru ani din penitenciar, a fost prins de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud.

96 afișări
Imaginea articolului Un bărbat evadat în urmă cu 4 ani dintr-o închisoare din Spania, prins în Bistriţa-Năsăud

Un bărbat evadat în urmă cu 4 ani dintr-o închisoare din Spania, prins în Bistriţa-Năsăud

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa – Năsăud au depistat sâmbătă, în localitatea Sărata, un bărbat, de 39 de ani, cetăţean spaniol, care era urmărit internaţional.

Pe numele bărbatului, autorităţile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind condamnat la 9 ani, 6 luni şi 15 zile de închisoare pentru comiterea a 2 tâlhării săvârşite cu ameninţări, prin utilizarea unui obiect periculos, tăinuire şi trafic de substanţe narcotice care nu provoacă daune grave sănătăţii.

În mai 2016, bărbatul a evadat, rămânându-i de executat o pedeapsă de 3 ani, 2 luni şi 17 zile de închisoare.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, iar, ulterior, la data de 1 noiembrie, a fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a dispus arestarea sa, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici