Un bărbat şi-a abandonat pe stradă copiii în vârstă de doi şi patru ani, după ce bunica lor a refuzat să-i primească

Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi este cercetat pentru că şi-a abandonat pe stradă cei doi copii, unul în vârstă de doi ani şi celălalt de patru ani, minorii fiind preluaţi de reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Prahova.

207 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a abandonat pe stradă copiii în vârstă de doi şi patru ani, după ce bunica lor a refuzat să-i primească

Un bărbat şi-a abandonat pe stradă copiii în vârstă de doi şi patru ani, după ce bunica lor a refuzat să-i primească (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat dat publicităţii luni de Poliţia Prahova, duminică seară, în jurul orei 22.00, un bărbat din oraşul Urlaţi judeţul Prahova a venit la sediul postului de poliţie din comuna prahoveană Iordăcheanu şi le-a cerut poliţiştilor să îl însoţească la domiciliul soacrei sale, din localitate, căreia voia să-i lase în grijă cei doi copii, unul în vârstă de patru, celălalt în vârstă de doi ani.

Bărbatul a explicat că soţia sa a plecat de acasă şi că vrea să-i lase pe copii la mama acesteia.

Însoţit de poliţişti, omul a mers acasă la soacra sa, însă aceasta a refuzat să-i primească pe copii, spunând că minorii ar trebui crescuţi şi îngrijiţi de părinţii lor.

Astfel, bărbatul şi-a abandonat copiii pe un drum judeţean şi a plecat.

Poliţiştii au sunat la Direcţia pentru Protecţia Copilului Prahova, reprezentanţii acestei instituţii venind şi preluându-i pe cei doi minori.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru abandon de familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici