Un bărbat şi-a ameninţat fosta iubită, la doar câteva ore după ce fusese emis un ordin de protecţie

  • Un bărbat a fost reţinut după ce şi-a urmărit şi ameninţat fosta iubită
  • Împotriva lui exista un ordin de protecţie, emis cu doar câteva ore înainte de incident
  • Semnalmentele bărbatului au fost transmise tuturor echipelor aflate în teren
619 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a ameninţat fosta iubită, la doar câteva ore după ce fusese emis un ordin de protecţie

Un bărbat şi-a ameninţat fosta iubită, la doar câteva ore după ce fusese emis un ordin de protecţie

„Joi, în jurul orei 12.00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că a fost urmărită şi ameninţată de fostul concubin, în timp ce se afla pe stradă, împotriva acestuia existând un ordin de protecţie provizoriu, emis de câteva ore”, arată sursa citată.

Semnalmentele bărbatului au fost transmise tuturor echipelor aflate în teren, agenţii de poliţie deplasaţi la faţa locului reuşind în foarte scurt timp depistarea acestuia.

„În baza probatoriului administrat, poliţiştii de proximitate au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, anunţă anchetatorii.

Cercetările sunt continuate de Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecţie provizoriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici