Un bărbat şi-a ucis fosta soţie cu opt lovituri de cuţit, într-o gară din judeţul Sibiu

Un bărbat din judeţul Sibiu şi-a omorât fosta soţie, sâmbătă după-amiază, cu opt lovituri de cuţit, în halta CFR din localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu, atacatorul fiind prins de poliţişti. Cercetările sunt coordonate de un procuror criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, atacatorul fiind prins.

583 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a ucis fosta soţie cu opt lovituri de cuţit, într-o gară din judeţul Sibiu

Un bărbat şi-a ucis fosta soţie cu opt lovituri de cuţit, într-o haltă din judeţul Sibiu

Reprezentanţii Poliţiei au declarat corespondentului MEDIAFAX că femeia, care are în jur de 30 de ani, a fost ucisă cu opt lovituri de cuţit, în halta CFR din Micăsasa, judeţul Sibiu, medicii încercând să o resusciteze, însă fără succes.

Fiica de 7 ani a femeii ucise într-o haltă din Sibiu ar fi asistat la crimă

Potrivit unor surse judiciare, femeia ucisă la Micăsasa era în divorţ cu soţul ei, dar nu se pronunţase încă sentinţa.

Conform surselor citate, femeia ar fi avut o relaţie cu un alt bărbat, din Micăsasa, ea fiind surprinsă în haltă de soţul ei, după ce coborâse din tren.

De altfel, susţin sursele menţionate, motivul crimei ar fi fost gelozia bărbatului.

Aceleaşi surse afirmă că la omor ar fi asistat fetiţa de şapte ani a femeii, provenită dintr-o căsătorie anterioară.

Femeia îşi părăsise domiciliul din judeţul Maramureş

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Adriana Şandru, soţul ştia despre legătura extraconjugală a soţiei sale şi a venit cu un camion până în apropiere de Micăsasa, apoi a mers la locuinţa concubinului femeii, unde a găsit-o pe aceasta cu fiica sa de 7 ani, iar acolo ar fi început scandalul.

"Victima şi agresorul sunt din Mogoşeşti, judeţul Maramureş. Femeia a plecat de la domiciliu la concubinul său din localitatea Micăsasa. Soţul ştia de această legătură şi, fiind şofer de camion, a venit cu un camion până în apropiere de Micăsasa, apoi s-a deplasat la domiciliul rivalului său. Aici a găsit-o pe femeie, pe fiica ei de 7 ani şi pe concubinul femeii. Tot aici a început cearta. Femeia a vrut să plece şi s-a dus în gară. Toţi au urmat-o, atât concubinul, cât şi soţul agresor. La un moment dat, acesta din urmă i-a aplicat femeii mai multe lovituri de cuţit. Concubinul a încercat să intervină pentru a o salva pe femeie, însă nu a reuşit. Totul s-a petrecut sub privirile fiicei femeii, o fetiţă de 7 ani", a declarat corespondentului MEDIAFAX Adriana Şandru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit sursei citate, agresorul, în vârstă de 40 de ani, a fost imobilizat de câteva persoane din gară şi nu a opus rezistenţă la sosirea poliţiştilor.

Procurorii îl cercetează pe bărbat pentru omor calificat, pentru care riscă o pedeapsă cuprinsă între 15 şi 25 de ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici