Un bărbat urmărit de poliţie a provocat un accident în Capitală. O femeie aflată pe trotineta electrică a fost rănită pe Bulevardul Ion Mihalache

  • Un bărbat de 28 de ani, urmărit în trafic de poliţişti, a accidentat o femeie care mergea cu trotineta electrică pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Ion Mihalache.
126 afișări
Imaginea articolului Un bărbat urmărit de poliţie a provocat un accident în Capitală. O femeie aflată pe trotineta electrică a fost rănită pe Bulevardul Ion Mihalache

Brigada Rutieră a transmis că şoferul nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire făcut de poliţiştii din cadrul Secţiei 1, s-a sustras controlului poliţienesc, iar la scurt timp, pe Bulevardul Ion Mihalache, în timp ce era urmărit, a surprins şi accidentat o femeie care mergea cu trotineta electrică pe trecerea pentru pietoni.

Femeia rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

După producerea accidentului şoferul a părăsit locul faptei şi a continuat să se deplaseze încălcând mai multe reguli de circulaţie, iar în final a abandonat maşina, anunţă Brigada Rutieră.

Individul a fost găsit la scurt timp de poliţiştii Brigăzii Rutiere, a fost reţinut şi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Vineri, Judecătoria Sectorului 1 a dispus arestarea preventivă a bărbatului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici