Un bebeluş de patru luni a dispărut de la Spitalul din Petroşani, după ce a fost dus acolo de poliţişti

  • Un bebeluş de patru luni a fost dus la Poliţia Petroşani de un bărbat care a spus că este tatăl copilului.
  • Copilul a fost internat la spital, de unde a dispărut.
  • Poliţia a găsit copilul pe tradă, împreună cu mama lui.
6339 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş de patru luni a dispărut de la Spitalul din Petroşani, după ce a fost dus acolo de poliţişti

Un bebeluş a dispărut de la Spitalul din Petroşani, după ce a fost dus acolo de poliţişti

Un bebeluş de patru luni a fost dus la Poliţia Petroşani de un bărbat care a spus că este tatăl copilului, dar nu poate avea grijă de el. Micuţul a fost internat la Pediatrie, de unde a fost, apoi, luat şi găsit de poliţişti pe stradă împreună cu mama şi bărbatul care îl dusese la secţie.

La Poliţia Petroşani s-a dus, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 40 de ani, împreună cu bebeluşul de 4 luni, despre care a declarat ca este fiul său biologic.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că mama copilului, concubina sa, o femeie de 31 de ani, a plecat de acasă şi a lăsat bebeluşul în grija lui, însă el nu este în măsură să îl îngrijească.

„Poliţiştii au anunţat reprezentanţii DGASPC şi au luat măsura internării temporare a minorului la Secţia Pediatrie a Spitalului din localitate”, au transmis sâmbătă noaptea, poliţiştii din Hunedoara.

Câteva ore mai târziu, reprezentanţii spitalului au sesizat Poliţia că bebeluşul a dispărut.

Poliţiştii l-au găsit, însă, pe copil, pe stradă, în Petroşani, împreună cu mama sa şi cu bărbatul de 40 de ani, care se recomandase ca fiind tatăl copilului.
Cei trei au fost duşi la Poliţia Petroşani, unde a fost solicitată şi prezenţa reprezentanţilor DGASPC .

Sâmbătă noaptea, femeia şi fiul acesteia au fost internaţi într-un centru de primire minori în regim de urgenţă.

DGASPC a început o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă femeia poate avea grijă de copil sau dacă este nevoie să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Surse locale spun că în certificatul de naştere, copilul are declarat alt tată, nu pe concubinul femeii, care a dus copilul la Poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
spital,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici