Un bihorean beat s-a stropit cu diluant şi şi-a dat foc

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Bihor este internat în stare gravă la Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic Judeţean Oradea, după ce, beat fiind, s-a stropit cu diluant şi şi-a dat foc, el având arsuri grave pe 40 la sută din suprafaţa corpului.

50 afișări
Imaginea articolului Un bihorean beat s-a stropit cu diluant şi şi-a dat foc

Un bihorean beat s-a stropit cu diluant şi şi-a dat foc (Imagine: Mediafax Foto)

Bărbatul, din comuna Şoimi, a fost internat, luni seară, la Spitalul Clinic Judeţean,  fiind adus de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor.

Reprezentanţii dispeceratului SAJ spun că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, s-a stropit cu diluant şi şi-a dat foc cu o ţigară, însă nu au putut preciza dacă autoincendierea a fost voluntară sau accidentală.

La Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic Judeţean Oradea, bărbatul a fost diagnosticat cu arsuri de gradele III şi IV pe 40 la sută din suprafaţa corpului.

Doctorul Şerban Porumb, medic specialist la Secţia de Chirurgie Plastică, a declarat corespondentului MEDIAFAX că medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale pacientului.

"Deocamdată, l-am stabilizat, însă suprafaţa foarte mare a corpului care a fost afectată, arsura profundă care i-a distrus pielea în profunzime, alcoolemia şi problemele cardiace ale pacientului ne fac să fim foarte rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire", a explicat doctorul Şerban Porumb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici