Un braşovean beat a distrus aproape 60 de maşini parcate

Un braşovean a fost reţinut după ce, beat fiind, a distrus aproape 60 de maşini parcate pe mai multe străzi din oraşul Braşov.

1874 afișări
Imaginea articolului Un braşovean beat a distrus aproape 60 de maşini parcate

Duminică în jurul orei 5.25, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin 112 că un bărbat ar provoca distrugeri mai multor maşini situate pe strada Zizinului din oraşul Braşov.

Au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, bărbatul fiind prins la scurt timp de către reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov şi condus la Poliţie, unde a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 44 ani din municipiul Braşov.

Din cercetări a reieşit că bărbatul a mers pe mai multe străzi din Braşov, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, conform Poliţiei, ar fi provocat distrugeri la 56 de autovehicule parcate.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, fiind cercetat pentru distrugere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici