Un bucureştean fără permis de conducere a intrat cu maşina într-un restaurant din Popeşti-Leordeni - VIDEO

Un bucureştean fără permis de conducere, aflat la volanul unei maşini cu numere de înmatriculare expirate, a intrat, în noaptea de duminică spre luni, într-un restaurant din localitatea ilfoveană Popeşti-Leordeni, atât el cât şi pasagerii din autoturism fiind răniţi uşor.

184 afișări
Imaginea articolului Un bucureştean fără permis de conducere a intrat cu maşina într-un restaurant din Popeşti-Leordeni - VIDEO

Un bucureştean fără permis de conducere a intrat cu maşina într-un restaurant din Popeşti-Leordeni (Imagine: Captură video)

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, conducea o maşină Ford pe traseul Olteniţa - Bucureşti, iar în jurul orei 24.00, la kilometrul 8+600, a pierdut controlul volanului, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, Claudia Burada.

În acel moment, autoturismul Ford a intrat în peretele restaurantului "Pârâul Rece", şoferul şi alţi trei pasageri ai maşinii fiind răniţi uşor.

Poliţiştii veniţi la faţa locului au constatat că bucureşteanul nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale maşinii expiraseră în 29 decembrie 2010.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a fost zero. În urma probelor biologice recoltate se va stabili dacă şoferul a consumat alcool în noaptea accidentului.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere şi conducere fără permis.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici