Un buldozer a zdrobit 100 de vehicule din New York

Un buldozer a trecut peste 100 de vehicule confiscate de autorităţile din New York. Vehiculele au fost distruse, anunţă BBC.

1300 afișări
Imaginea articolului Un buldozer a zdrobit 100 de vehicule din New York

Peste 100 de motociclete de teren şi ATV-uri au fost aliniate şi strivite de un buldozer în New York.

Este vorba despre o parte din cele 2.000 de vehicule ilegale confiscate anul acesta de către Departamentul de Poliţie din New York. Confiscările au fost făcute în baza unei promisiuni a primarului Eric Adams de a rezolva această problemă a oraşului.

Motocicletele de teren şi ATV-urile sunt concepute pentru drumuri neasfaltate şi autorităţile din New York nu permit utilizarea acestora pe străzile din oraş. Vehiculele de acest tip sunt confiscate şi apoi sunt distruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici