Un camion cu butelii şi alte trei maşini, implicate într-un accident la Braşov

Două tir-uri, o maşină de teren şi un camion încărcat cu butelii au fost implicate, marţi dimineaţă, într-un accident pe şoseaua de centură a municipiului Braşov, o persoană fiind rănită, iar traficul fiind blocat aproape două ore.

171 afișări
Imaginea articolului Un camion cu butelii şi alte trei maşini, implicate într-un accident la Braşov

Un camion cu butelii şi alte trei maşini, implicate într-un accident la Braşov (Imagine din arhivă; Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.30, pe şoseaua de centură dintre cartierul braşovean Stupini şi localitatea Sânpetru.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Braşov, comisar Claudiu Tămârjan, primele informaţii arată că accidentul s-a produs din cauza nerespectării distanţei în trafic între o dubă încărcată cu butelii şi un tir. Cele două maşini s-au ciocnit, în impact fiind implicate alte două autovehicule.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Marius Botezatu, a declarat că în urma accidentului şoferul unuia dintre tir-uri a rămas încarcerat.

Reprezentantul ISU a precizat că încărcătura cu butelii nu a fost afectată în urma accidentului, dar că la faţa locului intervine o autospecială cu apă şi spumă, pentru a înlătura orice pericol. De asemenea, la locului accidentului au fost trimise trei ambulanţe SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a precizat că în accident au fost implicate camionul cu butelii, două tir-uri şi o maşină de teren. Iniţial, Poliţia anunţase că în accident au fost implicate trei tir-uri.

Naghi a spus că accidentul s-a produs după ce unul dintre tir-uri a oprit în trafic, iar duba încărcată cu butelii, care circula în spate şi era condusă de un tânăr de 27 de ani, a intrat în autotren. Ulterior, o maşină de teren a intrat în duba cu butelii, după care un alt tir care circula în spate a lovit maşina de teren.

În urma accidentului a fost rănit atât unul dintre şoferii de tir, care nu a necesitat transportarea la spital, precum şi un pasager din duba încărcată cu butelii, care a fost dus la Spitalul Judeţean, a mai spus Naghi.

El a subliniat că la faţa locului nu există pericolul producerii unei explozii.

Comisarul şef Liviu Naghi a precizat că traficul a fost deblocat în jurul orei 10.15, după aproape două ore de blocaj, timp în care circulaţia a fost deviată pe alte rute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici