Un camion încărcat cu cherestea a fost cuprins de flăcări, la Praid. Traficul este blocat

Un camion încărcat cu cherestea a fost cuprins de flăcări, , vineri, pe DN 13 A, în localitatea harghiteană Praid. Şoferul a fost atenţionat de ceilalţi participanţi la trafic că din autovehiculul pe care îl conduce iese fum. Nu s-au înregistrat victime, dar traficul este blocat.

307 afișări
Imaginea articolului Un camion încărcat cu cherestea a fost cuprins de flăcări, la Praid. Traficul este blocat

Un camion încărcat cu cherestea a fost cuprins de flăcări, la Praid. Traficul este blocat

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a cuprins un camion de 13 tone încărcat cu circa 45 de metri cubi de cherestea şi grinzi.

”Este fără victime. Intervine un echipaj de la Detaşamentul Odorhei şi SVSU Praid. Incendiul este lichidat, se acţionează pentru descărcarea materialului lemnos şi pentru a lichida eventualele focare ascunse”, potrivit Alinei Ciobotariu.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului au ars cabina camionului şi circa 16 metri cubi de cherestea.

Din primele date, incendiul ar fi izbucnit în mers, iar ceilalţi participanţi la trafic, văzând că iese fum, l-au atenţionat pe şoferul camionului. Acesta a ieşit din cabină înainte ca focul să cuprindă capul tractor al camionului şi încărcătura din spate.

La ora trasmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 13A este blocat în zona producerii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici