Un centru de vaccinare a fost amenajat lângă Târgul de Crăciun din Sibiu

Un nou centru de vaccinare a fost amenajat, sâmbătă, în Piaţa Mare, în apropierea Târgului de Crăciun din centrul Sibiului.

222 afișări
Imaginea articolului Un centru de vaccinare a fost amenajat lângă Târgul de Crăciun din Sibiu

Începând de sâmbătă, în Piaţa Mare a fost amenajat, din nou, un centru de vaccinare.

Centrul a funcţionat şi în perioada premergătoare deschiderii Târgului de Crăciun, în spaţiul special amenajat în interiorul Căsuţei lui Moş Crăciun.

De această dată, logistica centrului va fi amenajată în apropierea Târgului, în zona Muzeului Naţional Samuel von Brukenthal.

„Am făcut tot posibilul să oferim vizitatorilor Târgului cât mai multe opţiuni pentru a avea posibilitatea să se bucure de surprizele pregătite pentru ediţia din acest an. Încurajăm vaccinarea dar ne bucurăm în aceeaşi măsură şi de vizitatorii care aleg să se testeze. Important este să savurăm, cu toţii, spiritul Sărbătorilor”, spune Andrei Drăgan Răduleţ, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Noile modificări legislative intrate recent în vigoare prevăd noi reguli de acces în Târgul de Crăciun. AStfel, este permis accesul în perimetrul târgului şi pe baza unui certificat verde emis pe bază de test RT-PCR, cu termen de valabilitate de 72 de ore, sau pe bază de test antigen, valabil 48 de ore. De asemenea, programul Târgului de Crăciun din Sibiu a fost extins, de la ora 21 la ora 22, iar capacitatea nu mai este restricţionată la 30%, ci a crescut până la 50% din spaţiul disponibil în târg. Acest lucru înseamnă că în loc de 2.500 de persoane vor putea intra în Târgul de Crăciun 3.750 de persoane, ceea ce va duce la reducerea sau chiar la dispariţia cozilor, iar situaţiile de restricţionare a accesului din cauza atingerii capacităţii maxime vor fi, cu siguranţă, mult mai rare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici