Un copil a fost lovit cu o foarfecă în zona inimii chiar de propria lui mamă - VIDEO

Un copil de şapte ani, din Galaţi, a ajuns la spital, joi seară, în stare gravă, după ce a fost înjunghiat cu o foarfecă, împrejurările producerii incidentului fiind deocamdată neclare, din primele date existând ipoteza ca băiatul să fi fost rănit chiar de către mama sa.

22 afișări
Imaginea articolului Un copil a fost lovit cu o foarfecă în zona inimii chiar de propria lui mamă - VIDEO

Un copil a fost lovit cu o foarfecă în zona inimii chiar de propria lui mamă - VIDEO

Mama micuţului a refuzat, iniţial, să comenteze cele întâmplate, însă ulterior a recunoscut că este posibil ca băiatul să fi fost victima neatenţiei sale şi chiar ea să fi fost cea care să-l fi lovit cu acea foarfecă.

"Eu am luat de jos foarfeca, am aruncat-o să cadă pe lada de la pat. Şi cum stătea copilul în funduleţ, în pat, aşa, rezemat, probabil că s-a ferit şi a nimerit exact in el. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, cum să nu-mi pară rău...", a susţinut, vineri după-amiază, Larisa Câmpulungeanu, mama copilului înjunghiat.

Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului Galaţi susţin că în situaţia descrisă de mama copilului reprezentanţilor presei există 90 la sută şanse ca micuţul să ajungă în îngrijirea asistenţilor direcţiei.

"Dacă lucrurile stau aşa cum a explicat mama reprezentanţilor presei, atunci sunt foarte mari şansele ca acest copil să fie luat din acea familie, să fie îngrijit corespunzător şi în siguranţă. Sunt 90 la sută şanse să se întâmple aşa. Totuşi, inspectori ai direcţiei se află acum în teren şi fac o anchetă în acest caz", a declarat Tania Calcan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Galaţi.

Medicii gălăţeni de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" susţin că băieţelul a ajuns în stare gravă la spital, dar că după ce a fost operat şi stabilizat sunt şanse mari să se recupereze fără probleme.

"Este vorba despre un caz cu totul şi cu totul special. Un copil de şapte ani a ajuns joi noapte la Spitalul de Urgenţă "Sântul Apostol Andrei", înjunghiat cu o foarfecă. Mai exact, copilul prezenta o plagă a peretelui toracic, hemotorax stâng şi o plagă cardiacă. A fost operat noaptea trecută şi s-au suturat plăgile. Copilul se află acum internat şi starea lui este stabilă", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" Galaţi.

Video Stirileprotv.ro

Aceeaşi sursă a susţinut că nu sunt clare împrejurările în care copilul a suferit aceste leziuni.

"Nu sunt tocmai clare împrejurările în care s-a produs incidentul în urma căruia coplul a ajuns la spital. În momentul în care l-am întrebat ce s-a întâmplat, copilul mi-a răspuns: căţelul. Va fi probabil o anchetă care va stabili ce şi cum s-a întâmplat. Noi nu ne putem pronunţa", a mai spus purtătorul de cuvânt al spitalului din Galaţi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi au susţinut că, deocamdată, se se fac cercetări în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici