Un copil aflat pe bicicletă a fost lovit de o maşină. Victima e în stare gravă

  • Un copil de 15 ani din judeţul Galaţi a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o maşină
  • Adolescentul se afla pe o bicicletă şi a intrat pe un drum judeţean fără să se asigure.
  • Accidentul s-a produs vineri pe Drumul Judeţean 254
228 afișări
Imaginea articolului Un copil aflat pe bicicletă a fost lovit de o maşină. Victima e în stare gravă

Un copil aflat pe bicicletă a fost lovit de o maşină. Victima e în stare gravă

Un copil de 15 ani din judeţul Galaţi a ajuns, vineri seara, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit în plin de o maşină. Potrivit primelor informaţii, victima se afla pe o bicicletă şi a intrat pe un drum judeţean fără să se asigure.

Accidentul s-a produs vineri pe Drumul Judeţean 254, în localitatea gălăţeană Griviţa.

Surse apropiate anchetei spun că victima, aflată pe bicicletă, a ieşit fără să se asigure de pe un drum secundar şi a ajuns în faţa unei maşini care l-a lovit în plin.

În urma impactului, copilul a fost proiectat pe asfalt şi a suferit numeroase traumatisme.

Echipajul medical sosit la faţa locului a fost nevoit să-i aplice manevre de resuscitare, iar apoi adolescentul a fost dus în stare gravă la spitalul din Galaţi.

Şoferul, un tânăr de 25 de ani din localitate, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici