Un copil de 11 ani, elev al liceului bucureştean "George Coşbuc", dat dispărut

Un copil în vârstă de 11 ani, elev al Colegiului Naţional "George Coşbuc" din Capitală, a dispărut în urmă cu trei zile, după ce a plecat de la şcoală spre casă, geaca şi rucsacul băiatului fiind găsite în Parcul IOR, potrivit unei semnalări date de Centrul Focus.

76 afișări

Băiatul a fost văzut ultima dată marţi, după terminarea orelor, el plecând spre casă, unde nu a mai ajuns, au precizat reprezentanţii Centrului pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual "Focus".

Acesta locuieşte în Sectorul 3, are 1,55 metri înălţime, 45 de kilograme, păr blond închis, este tuns scurt, are ochi albaştri, ten deschis, constituţie atletică şi nasul cârn, potrivit semnalării date de Centrul Focus.

În momentul dispariţiei, elevul purta o geacă din material raiat de culoare maron-bej, jeanşi albaştri, bocanci maro, avea un rucsac negru în spate şi un pulover gri cu dungi orizontale bleumarin şi verzi.

Miercuri, geaca şi rucsacul copilului au fost găsite în Parcul IOR din Sectorul 3, de către un gardian public.

Poliţiştii Sectorului 3 şi Centrul Focus îl caută pe băiat. Persoanele care au informaţii despre acesta pot suna la numărul de urgenţă 112 sau la 116 000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici