Un copil de 13 ani, dus la spital după ce a fost lovit de un tramvai pe linia 1 din Capitală

Un copil de 13 ani a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti, după ce a fost accidentat, joi seară, de un tramvai al liniei 1, victima fiind în prezent conştientă şi în stare stabilă, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii unităţii sanitare.

427 afișări
Imaginea articolului Un copil de 13 ani, dus la spital după ce a fost lovit de un tramvai pe linia 1 din Capitală

Un copil de 13 ani, dus la spital după ce a fost lovit de un tramvai pe linia 1 din Capitală (Imagine: Bogdan Iordache/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit RATB, accidentul s-a produs pe Şoseaua Progresului, în jurul orei 19.10, când copilul a traversat strada printr-un loc nepermis. Reprezentanţii Poliţiei Rutiere spun că victima traversa cu căştile la urechi şi nu a auzit tramvaiul.

El a fost accidentat de partea din faţă dreapta a tramvaiului şi a fost dus la spital de echipajul SMURD sosit la faţa locului, au mai spus cei de la RATB.

În urma accidentului, copilul are o fractură la mână şi un hematom la cap, potrivit Poliţiei Rutiere.

La ora transmiterii acestei ştiri, el este supus la investigaţii medicale.

Circulaţia în zona accidentului a fost întreruptă până la ora 19.56, potrivit RATB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici