Un copil de 4 ani a condus maşina în Olanda. Sfatul poliţiştilor pentru părinţii noului „Verstappen”

  • Un copil în vârstă de 4 ani, din Olanda, a provocat un accidnet cu maşina părinţilor, în Utrecht, după ce a luat cheile fără ca părinţii să ştie şi a plecat la plimbare.
  • Poliţiştii le-au recomandat părinţilor „noului Max Verstappen” să ascundă cheile pentru a preveni eventuale tragedii, scrie BBC.
1001 afișări
Imaginea articolului Un copil de 4 ani a condus maşina în Olanda. Sfatul poliţiştilor pentru părinţii noului „Verstappen”

Poliţia din Utrecht a declarat că, sâmbătă, copilul a lovit două maşini parcate, apoi a părăsit locul accidentului, fiind îmbrăcat în pijamale şi desculţ.

Trecătorii îngrijoraţi au sunat la poliţie când au văzut băiatul mergând singur pe stradă, în frig.

Nimeni nu a fost rănit în timpul „escapadei” sale cu maşina mamei, iar poliţia din oraş a scris pe Instagram că a descoperit un „nou Max Verstappen”. Potrivit postării, copilul s-a trezit sâmbătă, când tatăl său a plecat la serviciu, şi a luat cheile maşinii mamei sale „pentru o plimbare”.

După ce ofiţerii au fost chemaţi să ia copilul, s-a raportat că un vehicul este abandonat în apropiere, după ce a fi lovit două maşini parcate.

Maşina implicată în tamponare era înregistrată pe numele mamei băiatului, potrivit forţelor de ordine, citate de BBC. Când poliţiştii au sunat-o pe femeie şi i-au dat telefonul copiluilui pentru a vorbi cu mama, băiatul a mimat conducerea maşinii şi a făcut gesturi de întoarcere a volanului.

„Ne-am dat seama apoi că este posibil ca băieţelul să fi fost şoferul”, mai scriu poliţiştii pe Instagram.

Copilul de patru ani a primit ciocolată caldă la secţia de poliţie şi un ursuleţ de pluş, înainte de a veni cu mama sa. Împreună au mers la locul accidentului, unde copilul a fost întrebat dacă poate arăta cum funcţionează maşina. El a deschis maşina cu cheia, a pus cheia în contact şi şi-a mutat piciorul la pedala de ambreiaj şi la cea de acceleraţie, spun poliţiştii.

Ofiţerii i-au îndemnat pe părinţi să îşi ascundă cheile de la maşină pe viitor. „Noul Max Verstappen găsit în (suburbia Overvecht din Utrecht)”, a scris poliţia în postare, referindu-se la actualul pilot olandez campion mondial de Formula 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici