Un copil de cinci ani a murit după prăbuşirea unui zid de cărămidă în Capitală

Un copil de cinci a murit, iar un altul de un an şi patru luni şi mama acestuia au fost răniţi, joi seară, după prăbuşirea unui zid de cărămidă pe strada Mihai Viteazul din sectorul 1 al Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

553 afișări
Imaginea articolului Un copil de cinci ani a murit după prăbuşirea unui zid de cărămidă în Capitală

Un copil de cinci ani a murit după prăbuşirea unui zid de cărămidă în Capitală (Imagine: Octav Ganea: Arhiva Mediafax Foto)

"Medicii de la ambulanţă sosiţi de urgenţă la faţa locului au constatat decesul copilului cu vârsta de aproximativ cinci ani, din cauza unor leziuni incompatibile cu viaţa. Copilul de un an şi patru luni, rănit grav în accident, a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar femeia, la Elias", a precizat şeful Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu.

După ce a fost dusă la spital, femeia, care ar fi mama copilului de un an şi patru luni, a telefonat la "Grigore Alexandrescu", pentru a se interesa de starea micuţului, au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici