Un copil de cinci ani s-a înecat în piscina unui hotel din staţiunea Venus. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Un copil de cinci ani a murit după ce a căzut în piscina unui hotel din staţiunea Venus, medicii chemaţi la faţa locului nemaiputând face nimic pentru a-i salva viaţa.

5713 afișări
Imaginea articolului Un copil de cinci ani s-a înecat în piscina unui hotel din staţiunea Venus. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Un copil de şapte ani s-a înecat în piscina unui hotel din staţiunea Venus (Imagine: Shutterstock)

Potrivit anchetatorilor, copilul se afla la mare împreună cu părinţii, sosiţi din Bucureşti, iar miercuri seară s-a jucat pe terasa hotelului. La un moment dat părinţii au sesizat dispariţia copilului şi au alertat personalul hotelului.

Ulterior, copilul a fost găsit în piscina hotelului, fiind scos din apă de un turist.

Cadrele medicale de la Ambulanţă care au sosit imediat la faţa locului au încercat timp de mai multe zeci de minute să-l resusciteze pe minor, fiind transportat la spitalul din Mangalia, unde a fost declarat decesul.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul copilului care s-a înecat în piscina unui hotel din staţiunea Venus, cercetările fiind continuate pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Potrivit anchetatorilor, piscina hotelului în care s-a înecat copilul este supravegheată în timpul programului, respectiv în intervalul orar 08.00 - 18.00, de un angajat, iar apelul la 112, prin care se anunţa incidentul, a fost făcut în jurul orei 21.10.

”Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea situaţiei de fapt, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, spun sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici