Un copil de cinci luni, cu afecţiuni grave, a fost transferat de la Galaţi la Bucureşti cu elicopterul SMURD

  • Un copil de cinci luni cu afecţiuni grave a fost transferat de urgenţă de la Galaţi la Bucureşti cu un elicopter SMURD.
  • Pe drum, bebeluşul a fost însoţit de o echipă de medici.
286 afișări
Imaginea articolului Un copil de cinci luni, cu afecţiuni grave, a fost transferat de la Galaţi la Bucureşti cu elicopterul SMURD

Misiunea a avut loc joi. Potrivit Inspectoratului General de Aviatie al M.A.I., un copil de cinci luni a fost transportat de la Galaţi la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Elicopterul aflat în serviciu la Bucureşti a îndeplinit cu succes misiunea pentru salvarea pacientului diagnosticat cu hematom subdural.

Copilul a fost preluat de la Galaţi şi transferat de urgenţă la Bucureşti, unde a fost predat medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Pe tot parcursul zborului, care a durat aproximativ o oră, copilul a fost asistat şi monitorizat de o echipă medicală specializată din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, acesta fiind predat în siguranţă medicilor din capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici