Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei

  • Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei.
  • Decesul a fost declarat de medicii trimişi la faţa locului.
  • Incidentul s-a produs într-o gospodărie din judeţul Arad.
73 afișări
Imaginea articolului Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei

Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei

Incidentul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112. Reprezentanţii ISU Arad au fost informaţi despre faptul că „un minor în vârstă de 2 ani ar fi căzut într-un bazin de colectare a apei, aflat in curtea unei gospodării din localitatea Vasile Goldiş”.

În misiune a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ineu. Ulterior a fost solicitat şi echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad.

La sosirea echipajului SAJ, copilul era în stare de inconştienţă, fiind extras din bazin de către părinţi. Au fost făcute manevrele de resuscitare, însă la final copilul a fost declarat decedat de către medicul echipajului SMURD, au precizat reprezentanţii ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici