Un copil de opt ani a murit înecat în mare, la Mamaia - VIDEO

Un copil în vârstă de opt ani a murit, miercuri seară, înecat în mare, în staţiunea Mamaia, după ce părinţii l-au lăsat singur în apă să se joace cu un prieten.

340 afișări
Imaginea articolului Un copil de opt ani a murit înecat în mare, la Mamaia - VIDEO

Un copil de opt ani a murit înecat în mare, la Mamaia

Potrivit coordonatorului Serviciului de Salvamar din Mamaia, Gabriel Culea, tragedia s-a produs în jurul orei 19.00, pe plaja din dreptul Hotelului Rex din staţiune. Flavius, copilul de opt ani, intrase în apa mării să se scalde împreună cu părinţii săi, iar când aceştia au vrut să se întoarcă pe mal, băieţelul i-a rugat să-l mai lase să se joace cu un prieten pe care şi-l făcuse pe plajă. Părinţii i-au dat voie şi au ieşit pe ţărm, dar câteva minute mai târziu nu l-au mai văzut pe Flavius.

În acelaşi timp, o asistentă medicală de la cortul de prim ajutor aflat pe plajă a intrat în apă să facă o baie şi a dat întâmplător peste copil, aflat pe fundul mării. Ea l-a scos repede la suprafaţă şi i-a cerut ajutor unui salvamar aflat în apropiere, iar împreună l-au dus pe băieţel la cortul de prim ajutor, unde i-au făcut manevrele de resuscitare.

La faţa locului a sosit imediat şi un echipaj SMURD, care a preluat efectuarea manevrelor de resuscitare, dar după aproximativ o oră de eforturi cadrele medicale au trebuit să constate decesul micuţului.

"Este primul deces pe care îl înregistrăm în această vară şi suntem cu toţii marcaţi. Nu putem înţelege cum s-a întâmplat tragedia, mai ales că în zona în care s-a înecat copilul apa nu era adâncă, nu avea mai mult de un metru - un metru şi ceva, şi era şi foarte multă lume în apă, în apropiere. Nu înţeleg cum de nu l-a văzut nimeni pe copil", a declarat Gabriel Culea.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici