Un copil mort şi fratele său rănit după ce au fost loviţi de un microbuz care mergea cu spatele

Un copil de şase ani a murit, iar fratele său geamăn a fost rănit, duminică, în judeţul Galaţi, după ce au fost loviţi de un microbuz care mergea cu spatele, fără ca şoferul să îi observe, bărbatul fiind cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

237 afișări
Imaginea articolului Un copil mort şi fratele său rănit după ce au fost loviţi de un microbuz care mergea cu spatele

Un copil mort şi fratele său rănit după ce au fost loviţi de un microbuz care mergea cu spatele

Accidentul a avut loc în localitatea Odaia Manolache, cei doi fraţi gemeni, în vârstă de şase ani, fiind loviţi de un microbuz care mergea cu spatele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Un bărbat de 34 de ani a efectuat o manevră de mers înapoi cu microbuzul pe un drum comunal din Odaia Manolache, moment în care a accidentat mortal un copil de şase ani şi un alt minor, de aceeaşi vârstă. Copilul rănit a fost transportat la Spitalul de Copii din Galaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, Aurelian Ropotan.

El a precizat că în urma testării şoferului microbuzului s-a stabilit că acesta nu consumase alcool.

Poliţiştii de la circulaţie continuă cercetările în acest caz şi au deschis un dosar pe numele bărbatului pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici