Un craniu şi alte rămăşiţe umane, găsite într-o zonă izolată din munţii Făgăraşului

Un craniu şi alte rămăşiţe umane au fost găsite, miercuri seară, într-o zonă izolată din munţii Făgăraşului, situată în nordul judeţului Argeş.

16 afișări
Imaginea articolului Un craniu şi alte rămăşiţe umane, găsite într-o zonă izolată din munţii Făgăraşului

Un craniu şi alte rămăşiţe umane, găsite într-o zonă izolată din munţii Făgăraşului (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Argeş, o echipă operativă formată din judiciarişti şi criminalişti s-a deplasat, joi, în zona vârfului Oticu pentru a identifica persoana în cauză şi a stabili împrejurările în care a dispărut aceasta. Fragmentele de schelet uman au fost descoperite miercuri seară de un pădurar, din primele cercetări reieşind că aparţin unui bărbat care a dispărut în urmă cu doi ani de la o exploatare forestieră din zona Cheile Vâlsanului.

Craniul şi celelalte rămăşiţe umane vor fi ridicate şi transportate la un laborator specializat, unde vor fi supuse unei expertize criminalistice şi comparate cu mostrele ADN recoltate la data dispariţiei bărbatului.

La ora transmiterii ştirii, poliţiştii verifică zona unde au fost descoperite craniul şi fragmentele de schelet uman şi audiază persoanele care ar putea să dea relaţii despre dispariţia şi identitatea victimei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici