Un criminalist a fost numit consilier al şefului Poliţiei Române

Criminalistul Dan Antonescu a fost numit consilier al şefului IGPR, Liviu Vasilescu, ordinul aferent învestirii sale fiind semnat de ministrul de Interne, anunţă MAI. Dan Antonescu are experienţă de 23 de ani ca poliţist operativ.

2205 afișări
Imaginea articolului Un criminalist a fost numit consilier al şefului Poliţiei Române

Un criminalist a fost numit consilier al şefului Poliţiei Române

„Prin ordinul M.A.I. nr. II/2063/27.11.2019, semnat de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a fost aprobată propunerea sefului Poliţiei Române, chestorul de poliţie Liviu Vasilescu, de numire a colonelui (r) Dan Antonescu în funcţia de consilier al Inspectorului General al IGPR”, anunţă MAI printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, decizia a fost motivată de experienţa şi profesionalismul demonstrate pe timpul desfăşurării activităţii de aproape 23 de ani, ca poliţist operativ, în structurile M.A.I., dintre care 17 ani - la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mai,
igpr,
dan antonescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici