Un cunoscut cântăreţ de manele, în arest la domiciliu după ce a accidentat mortal o femeie

Un cunoscut cântăreţ de manele, Dani Chinezu, se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce a provocat un accidentat mortal, într-un sat din Argeş, o femeie de 87 de ani, apoi a fugit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7865 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut cântăreţ de manele, în arest la domiciliu după ce a accidentat mortal o femeie

Un cunoscut cântăreţ de manele, în arest la domiciliu după ce a accidentat mortal o femeie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că accidentul s-a produs, duminică, în comuna Cuca din judeţul Argeş, pe un drum judeţean, victima fiind o femeie de 87 de ani.

„Accidentul s-a produs pe DJ 703, în comuna Cuca, pe sensul de mers spre DN7. Bătrâna a fost găsită pe un podeţ, a fost transportată la spital, unde a şi decedat", a declarat Zamfir.

Potrivit acestuia, şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior identificat.

„Şoferul a fost despistat, a fost reţinut şi ulterior prezentat instanţei care a decis arestarea la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile", a mai spus Mădălin Zamfir.

Surse judiciare au declarată că şoferul care a provocat accidentul este un cântăreţ de manele din Vâlcea, în vârstă de 27 de ani, cunoscut sub numele de Dani Chinezu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistului, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici