Un deţinut de la Poarta Albă a încercat să se spânzure, fiind salvat de gardieni

Un deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa a încercat să se spânzure cu un cearceaf, miercuri, el fiind salvat de către gardieni şi transportat apoi cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

87 afișări
Imaginea articolului Un deţinut de la Poarta Albă a încercat să se spânzure, fiind salvat de gardieni

Un deţinut de la Poarta Albă a încercat să se spânzure, fiind salvat de gardieni

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabi Botezan, a declarat că incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei 09.00, deţinutul fiind găsit de cadrele din serviciul de supraveghere al penitenciarului după ce se spânzurase, cu un cearceaf, în spatele uşii de la celulă.

Deţinutul a fost resuscitat chiar de către gardieni, iar apoi a fost transferat în penitenciarul-spital de la Poarta Albă. De acolo, un echipaj SMURD l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit sursei citate, deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să încerce să se sinucidă, dar conducerea Penitenciarului Poarta Albă a desemnat o comisie care va face cercetări în acest caz.

Bărbatul care a încercat să se sinucidă se află în stare de arest preventiv, fiind cercetat pentru trafic de substanţe interzise şi este în custodia penitenciarului din decembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici