Un DJ din Tulcea a murit după ce a fost bătut de un fost luptător K1. Agresorul a fost arestat

Un DJ din Tulcea a murit în urma unui conflict spontan, după ce a fost bătut de fostul boxer şi luptător K1 Marian Păruş. Agresorul l-a lovit sâmbătă dimineaţa cu pumnul pe Vlad Radu - cunoscut în Tulcea ca DJ Fofo.

964 afișări

În cădere, Radu s-a lovit de bordură, el fiind internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde a ajuns în comă profundă.

Agresorul DJ-ului tulcean Fofo a fost arestat preventiv, miercuri, de către Tribunalul Tulcea, care a admis cererea procurorilor în cazul lui Marian Păruş, fost boxer şi luptător K1, care l-a lovit pe Vlad Radu, provocându-i un traumatism ce a condus la deces.

Marţi, la ora 9.15, Vlad Radu (30 de ani) a decedat, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus schimbarea încadrării juridice a faptei reţinută în cazul lui Marian Păruş, din infracţiunea de vătămare corporală gravă, în infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte.

"În cauză, au fost administrate în continuare probe, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt şi a răspunderii judiciare, astfel încât au fost audiate persoane care au perceput în mod direct incidentul şi s-a dispus faţă de inculpat punerea în mişcare a acţiunii penale şi înlocuirea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara, dispusă la data de 8 august, cu o măsură preventivă mai severă, respectiv reţinerea", explică Ministerul Public.

De asemenea, procurorii au dispus prin ordonanţă, marţi, efectuarea constatării medico-legale asupra cadavrului lui Vlad Radu, pentru stabilirea naturii şi cauzei morţii, mecanismului de producere a leziunilor, "instrumentului apt să le producă, dar şi a legăturii de cauzalitate dintre leziunile produse şi moartea victimei".

Astfel, marţi, Marian Păruş a fost reţinut, pentru 24 de ore.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au preluat de la Parchetul inferior dosarul constituit ca urmare a evenimentului petrecut în municipiul Tulcea, privind pe Marian Păruş, cercetat iniţial pentru vătămare corporală gravă şi lovituri ori alte violenţe, fapte faţă de care s-a început urmărirea penală în 7 august. Motivul preluării l-a constituit faptul că "din actele premergătoare efectuate a rezultat existenţa indiciilor temeinice cu privire la săvârşirea unei infracţiunii contra vieţii şi în scopul efectuării cu celeritate a cercetărilor".

Marian Păruş este fost luptător, actualmente patron al unei firme de construcţii, Marix SRL, informează www.adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, Păruş fusese chemat ca "forţă de intervenţie" de către fostul fotbalist de la Oţelul Galaţi, Cosmin Mărginean, după ce acesta se certase cu angajaţii clublui MGM Summer, la care DJ Fofo lucra de mai mulţi ani.

Tribunalul Tulcea l-a arestat, miercuri, pe Marian Păruş, pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici