Reclamaţiile unui elev de 15 ani din Constanţa: ar fi fost agresat în pauză, de un bărbat de 35 de ani

  • Un elev în vârstă de 15 ani, de la Colegiul Tehnologic Tomis, din Constanţa, a sunat miercuri la 112.
  • Acesta a spus că a fost agresat, în pauza dintre ore, de un bărbat de 35 de ani.
  • Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.
444 afișări
Imaginea articolului Reclamaţiile unui elev de 15 ani din Constanţa: ar fi fost agresat în pauză, de un bărbat de 35 de ani

Reclamaţiile unui elev de 15 ani din Constanţa

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, că un elev, de 15 ani, de la Colegiul Tehnologic Tomis, din Constanţa, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în urma unui conflict spontan.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în pauză, în afara curţii liceului, elevul de 15 ani ar fi fost bruscat de către bărbatul în vârstă de 35 de ani, moment în care ar fi căzut şi s-ar fi lovit la un picior.

În acest caz, poliţiştii Secţiei 3 efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la acest incident, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici