Un elev de 17 ani de la un liceu teologic s-a sinucis, aruncându-se în Someş - VIDEO

Un elev în vârstă de 17 ani de la Liceului Teologic Ortodox "Nicolae Steinhardt" din Satu Mare s-a aruncat, marţi seară, în râul Someş, de pe podul Golescu din municipiu, după ce s-ar fi certat cu iubita sa, cadavrul acestuia nefiind găsit de pompieri după o zi întreagă de căutări.

250 afișări
Imaginea articolului Un elev de 17 ani de la un liceu teologic s-a sinucis, aruncându-se în Someş - VIDEO

Un elev de 17 ani de la un liceu teologic s-a sinucis, aruncându-se în Someş (Imagine: Captură video)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare, căpitanul Aurel Ulici, pompierii au fost solicitaţi, marţi seară, în jurul orei 22.00, să îl caute pe tânăr, iar intervenţia s-a desfăşurat în condiţii foarte dificile din cauza nivelului ridicat al râului şi a curenţilor foarte puternici, punând astfel în pericol viaţa echipajului de salvare.

Pompierii au continuat, miercuri, căutările pentru a găsi cadavrul tânărului care ar fi împlinit 18 ani în 4 februarie, însă nu l-au găsit.

Surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul, care era elev în clasa a XI-A la Liceul Teologic "Nicolae Steinhardt" traversa Podul Golescu împreună cu un prieten de-al său şi îi povestea cum s-a certat cu o prietenă, iar la un moment dat i-a dat portofelul, inelul pe care i l-a înapoiat iubita sa şi telefonul mobil, după care a sărit peste balustradă, aruncându-se în râul Someş.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că băiatul era sub influenţa alcoolului.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici