Un elev din Găeşti a fost înjunghiat în umăr de un coleg. Poliţia spune că de fapt elevul s-a lovit într-un calorifer

Un elev din clasa a VII-a, de la Şcoala numărul 3 din Găeşti, a fost înjunghiat în umăr, joi, cu un briceag, de către un coleg al său, în urma unui conflict spontan, la faţa locului fiind o Ambulanţă care acordă îngrijiri medicale victimei.

143 afișări
Imaginea articolului Un elev din Găeşti a fost înjunghiat în umăr de un coleg. Poliţia spune că de fapt elevul s-a lovit într-un calorifer

Un elev din Găeşti a fost înjunghiat în umăr de un coleg

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului a ajuns o ambulanţă de la Spitalul Orăşenesc din Găeşti, care a acordat îngrijiri medicale elevului rănit.

Din primele cercetări reiese că între cei doi elevi a izbucnit un conflict spontan, iar la un moment dat unul dintre aceştia l-ar fi înjunghiat cu un briceag pe celălalt elev.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, inspectorul Ioana Preda, a declarat că agresiunea a fost aunţată prin numărul unic de urgenţă 112, iar poliţiştii s-au deplasat la Şcoala nr. 3 din Găeşti, situată lângă Primărie.

IPJ Dâmboviţa: Elevul s-a rănit într-un calorifer

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa spun că în urma apelului primit la numărul unic de urgenţă 112 în care se solicita o ambulanţă pentru a acorda îngrijiri medicale unui băiat din clasa a VII-a, de la Şcoala nr. 3, din Găeşti, care ar fi fost înjunghiat de către un coleg, oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că nu există o situaţie de conflict.

Din primele cercetări ale poliţiştilor sosiţi la faţa locului s-a stabilit că cei doi elevi s-au jucat şi s-au alergat pe holurile şcolii, iar un la un moment dat unul dintre ei a căzut şi s-a lovit la spate de robinetul unui calorifer, între cei doi neexistând nicio ceartă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, inspector Ioana Preda, apelul iniţial la 112 anunţa că un elev ar fi fost rănit după ce ar fi fost înţepat cu un briceag în umăr de către un coleg.

Elevul care s-a rănit a primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă nu a necesitat internarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici