Un europarlamentar PSD o acuză pe Monica Macovei că minte la Bruxelles în ceea ce priveşte abuzul în serviciu

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană a afirmat, miercuri, că Monica Macovei le-a trimis Preşedintelui Parlamentului European şi liderilor grupurilor politice din PE un e-mail care conţine „o serie întreagă de minciuni" despre modificările aduse legislaţiei penale din România.

1351 afișări
Imaginea articolului Un europarlamentar PSD o acuză pe Monica Macovei că minte la Bruxelles în ceea ce priveşte abuzul în serviciu

Un europarlamentar PSDo acuză pe Monica Macovei că minte la Bruxelles în ceea ce priveşte abuzul în serviciu

„Din nou, România are de suferit din cauza Monicăi Macovei! E-mailul trimis de aceasta Preşedintelui Parlamentului European şi liderilor grupurilor politice conţine o serie întreagă de minciuni în ceea ce
priveşte modificările aduse Codurilor Penale şi de Procedură Penală", a afirmat Zoană, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

„Monica Macovei relatează europarlamentarilor despre faptul că în România ar fi fost abrogat abuzul în serviciu, deşi acest lucru nu s-a întâmplat, ci doar s-au implementat anumite directive europene privind această faptă. Intenţionat nu vorbeşte despre motivele care au dus la implementarea reformei judiciare în România", a adăugat aceasta.

Europarlamentarul PSD a apreciat că este nevoie de o clarificare urgentă a situaţiei.

„Consider că, în acest moment, urmare a acţiunii Monicăi Macovei, este necesară trimiterea unei clarificări urgente a situaţiei de fapt către oficialii Parlamentului European, astfel încât ţara noastră să nu aibă de suferit ca imagine pe plan extern", a conchis Zoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici