Un foc mare cât Londra a izbucnit în Australia. Fumul dens generează nori pe cer care declanşează furtuni

Un incendiu uriaş a scăpat de sub control în Pădurea de Stat Pilliga, la 420 de kilometri nord-vest de Sydney, creând o furtună cu fum care se ridică din flăcări, a declarat Serviciul Rural de Pompieri (RFS) din Australia.

566 afișări
Imaginea articolului Un foc mare cât Londra a izbucnit în Australia. Fumul dens generează nori pe cer care declanşează furtuni

Filmările publicate de RFS arată focul şi norii care au fost creaţi. Praful a invadat aerul în Sydney şi în regiunea Hunter, statul New South Wales.

Fumul a plutit la sute de kilometri spre sud, pe aproximativ 136.000 de hectare (1.360 de kilometri pătraţi) care ardeau în nordul statului, o zonă aproape de dimensiunea Londrei, potrivit RFS.

Vânturile din sud sunt aşteptate să sporească spre seară şi să înceapă să cureţe smogul, au adăugat meteorologii. RFS a etichetat incendiul ca fiind „scăpat de sub control, conform site-ul său de monitorizare a incendiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici