Un fost director adjunct la Banca Transilvania a fost numit CEO la reţeaua Regina Maria

Operatorul de servicii medicale private Regina Maria l-a numit luni în funcţia de CEO al reţelei de sănătate pe, Ionuţ Pătrăhău, fost director general adjunct al Băncii Transilvania.

390 afișări
Imaginea articolului Un fost director adjunct la Banca Transilvania a fost numit CEO la reţeaua Regina Maria

Un fost director adjunct la Banca Transilvania a fost numit CEO la reţeaua Regina Maria (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ionuţ Pătrăhău ocupă, începând cu 9 ianuarie, funcţia de CEO al reţelei de sănătate. Ionuţ are o experienţă vastă în domeniul serviciilor, activând zece ani în domeniul bancar, ultima poziţie ocupată fiind cea de director general adjunct al Băncii Transilvania", se arată într-un comunicat transmis de compania de servicii medicale Regina Maria.

Pătrăhău a fost director general adjunct în Banca Transilvania până în anul 2008.

Reţeaua cuprinde 18 policlinici proprii în Bucureşti şi în ţară, şase spitale, trei campusuri medicale, divizia de laboratoare clinice, banca centrală de celule stem, peste 130 de clinici partenere în toată ţara şi are peste 140.000 de abonaţi.

Compania este controlată de fondul de investiţii Advent International, care deţine 80% din acţiuni. Restul de 20% aparţine fondatorului reţelei, medicul Wargha Enayati.

Printre principalii competitori ai Regina Maria se numără MedLife, care deţine la rândul său o reţea de farmacii, Medicover, Sanador şi Medcenter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici