Un fost jandarm, de 42 de ani, participant la misiuni în Kosovo, a murit de Covid-19

  • Fostul jandarm avea doar 42 de ani
  • El a fost internat la ATI pe 19 decembrie
  • În perioada decembrie 2010-iunie 2011 a participat la misiunea internaţională de menţinere a păcii în provincia Kosovo
295 afișări
Imaginea articolului Un fost jandarm, de 42 de ani, participant la misiuni în Kosovo, a murit de Covid-19

„În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a încetat din viaţă la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de Covid-19”, a anunţat sâmbătă pe Facebook Jandarmeria Suceava.

Potrivit postării, fostul jandarm, confirmat cu virusul SARS-CoV-2, a fost internat în 19 decembrie la Spitalul Judeţean Suceava, secţia ATI, cu saturaţia de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidităţi.

„Din anul 2004 până în anul 2012, fostul nostru coleg şi-a desfăşurat activitatea în domeniul ordinii şi siguranţei publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Fălticeni. În perioada decembrie 2010-iunie 2011 a participat la misiunea internaţională de menţinere a păcii în provincia Kosovo”, au mai transmis jandarmii din Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici