Un fost primar din Mehedinţi a fost găsit împuşcat în bucătăria locuinţei sale

Un fost primar al comunei Husnicioara, judeţul Mehedinţi, a fost găsit împuşcat, joi seară, în bucătăria locuinţei sale. Fostul edil şi-ar fi pus capăt zilelor cu o armă de vânătoare.

487 afișări
Imaginea articolului Un fost primar din Mehedinţi a fost găsit împuşcat în bucătăria locuinţei sale

Un fost primar din Mehedinţi a fost găsit împuşcat în bucătăria locuinţei sale

Poliţia din Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, joi seară, de către un bărbat de 43 de ani, că l-a găsit pe cumnatul său mort în locuinţa sa din comuna Husnicioara.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul decedat, în vârstă de 43 de ani, locuia singur, în localitatea Husnicioara, iar în ultima perioada nu mai păstra legătură cu apropiaţii.

„Cadavrul bărbatului a fost găsit în bucătăria locuinţei, aşezat pe scaun, prezentând o plagă prin împuşcare la nivelul gurii, iar pe picioarele acestuia se află o armă de vânătoare, pe care acesta o deţinea legal. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliţia Mehedinţi.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit unor surse locale, este vorba despre fostul primar al comunei Husnicioara din perioada 2012 - 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici