Un fost star pop, eliberat condiţionat, a fost rechemat la închisoare după doar o lună în libertate

  • Fostul star pop Gary Glitter a fost rechemat la închisoare deoarece a încălcat condiţiile de acordare a eliberării condiţionate, a anunţat Serviciul de Probaţiune din Marea Britanie.
  • Glitter a fost pus în libertate în luna februarie.
1317 afișări
Imaginea articolului Un fost star pop, eliberat condiţionat, a fost rechemat la închisoare după doar o lună în libertate

Cântăreţul britanic, al cărui nume real este Paul Gadd, a fost eliberat în februarie, după ce a executat jumătate din pedeapsa de 16 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual trei eleve.

După ce a fost eliberat din închisoare, el a fost supus unor condiţii, inclusiv monitorizarea prin purtarea unei brăţări GPS.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Probaţiune a declarat că protejarea publicului a fost „prioritatea numărul unu".

„De aceea, stabilim condiţii stricte de acordare a permisului şi, atunci când infractorii le încalcă, nu ezităm să îi trimitem înapoi în arest", a explicat acesta, potrivit BBC.

Starul pop, în vârstă de 79 de ani, a fost încarcerat în 2015 pentru pedofilie şi alte abuzuri asupra unor copii. Gary Glitter a fost una dintre cele mai mari vedete muzicale ale anilor 1970.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici