Un fotomodel brazilian, căsătorită cu un român, a stat în Aeroportul Henri Coandă 3 zile pentru că a avut probleme cu actele. FOTO, VIDEO

O femeie a stat blocată în Aeroportul Internaţional Henri Coandă trei zile pentru că nu avea actele necesare intrării în România, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, Fabian Bădilă, reprezent al Poliţiei de Frontieră.

32710 afișări
Imaginea articolului Un fotomodel brazilian, căsătorită cu un român, a stat în Aeroportul Henri Coandă 3 zile pentru că a avut probleme cu actele. FOTO, VIDEO

Un fotomodel brazilian a stat în Aeroportul Henri Coandă 3 zile pentru că a avut probleme cu actele. FOTO, VIDEO (Imagine: youtube)

Eloisa Bîrleanu este un fotomodel din Brazilia căsătorită cu un român. Timp de trei zile şi trei nopţi aceasta a stat în zona de tranzit a Poliţiei de Frontieră pentru că îi expirase perioada legală de şedere în România.

"A stat în România ca turist şi legea spune că ai voie să stai 90 de zile fără viză în decurs de 180 de zile. Ea a depăşit acest termen şi după o săptămână s-a întors din nou în România. Colegii mei nu au mai putut s-o lase să intre în ţară. Putea să îşi cumpere bilet de avion şi să plece, însă a ales să stea în aeroport trei zile", a declarat Fabian Bădilă, reprezentant al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, spune acesta, avea posibilitatea să obţină o viză de reîntregire a familiei, însă nu a făcut nici acest demers.

În cele din urmă, femeia a plecat marţi, 23 februarie, spre Milano. Ea a primit o amendă în valoare de 600 de lei pentru că a depăşit cele 90 de zile pe care le putea petrece fără viză în România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici