Un frate al lui Sile Pietroi, prins în timp ce spărgea un apartament

Unul din fraţii lui Sile Pietroi, Radu Fierbântu, a fost prins de poliţiştii Secţiei 18 din Capitală în timp ce spărgea un apartament din Calea 13 Septembrie, împreună cu o altă persoană, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

164 afișări
Imaginea articolului Un frate al lui Sile Pietroi, prins în timp ce spărgea un apartament

Un frate al lui Sile Pietroi, prins în timp ce spărgea un apartament (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit comisarului Ciocan, sâmbătă, în jurul orei 5.30, poliţiştii Secţiei 18 i-au prins în flagrant pe cei doi, în timp ce încercau să spargă uşa unui apartament dintr-un bloc din Calea 13 Septembrie.

La momentul la care a avut loc flagrantul cei doi au aruncat pe geamul de la gheena blocului mai multe scule ca şurubelniţe, cagule şi două "guri de lup", obiecte care au căzut pe două maşini parcate în zonă, acestea fiind avariate, a precizat comisarul Ciocan.

Cei doi au fost duşi la Secţia 18 de Poliţie, unde anchetatorii i-au audiat şi au verificat activitatea infracţională a acestora. Potrivit comisarului Ciocan, cei doi vor fi prezentaţi Judecătoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

La jumătatea anului trecut, Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi, şi mai mulţi membri ai grupării conduse de acesta au fost reţinuţi de procurori. Sile Pietroi şi trei complici ai acestuia au fost arestaţi preventiv, fiind eliberaţi ulterior, după ce instanţa Curţii de Apel Bucureşti a decis că aceştia pot fi cercetaţi în libertate.

Grupul infracţional condus de Sile Pietroi, din care face parte şi fratele acestuia Florin Radu Fierbântu, zis "Chioru", este cercetat în mai multe dosare penale, pentru tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, instigare la lovire sau alte violenţe, instigare la distrugere, instigare la ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, tentativă la omor calificat, vătămare corporală şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fapte care ar fi fost săvârşite în perioada ianuarie 2005 - mai 2008.

Citeşte şi:

Analizarea dosarului lui Sile Pietroi relevă că poate fi judecat în libertate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici