Un hoţ a ameninţat o familie din Ilfov cu cuţitul şi i-a furat maşina, de Crăciun

  • O familie din Măgurele, judeţul Ilfov, s-a trezit cu un hoţ în casă în noaptea de Crăciun, iar bărbatul a fost ameninţat cu cuţitul să cedeze cheile maşinii.
  • Hoţul a furat maşina şi dus a fost, iar poliţiştii l-au urmărit până când individul de 32 de ani a adus maşina înapoi.
4336 afișări
Imaginea articolului Un hoţ a ameninţat o familie din Ilfov cu cuţitul şi i-a furat maşina, de Crăciun

Un hoţ a ameninţat o familie din Ilfov cu cuţitul şi i-a furat maşina, de Crăciun

Hoţul a intrat în locuinţa familiei din Măgurele vineri noaptea, după ora 22.00.

Femeia a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei a fost ameninţat în locuinţă, cu un cuţit, de către un bărbat.

Din primele verificări a reieşit că hoţul l-a ameninţat pe ilfovean cu un cuţit, apoi i-a furat cheile maşinii, după care a părăsit locul faptei cu acel vehicul. Poliţiştii au găsit maşina, circulând pe un teren viran, la o distanţă de aproximativ un kilometru de locul faptei.

Deşi echipajul de poliţie avea în funcţiune semnalele acustice şi luminase, bărbatul nu a oprit, continuându-şi deplasarea până la adresa de unde ar fi sustras autoturismul, acolo fiind imobilizat şi identificat de poliţişti.

De asemenea, în maşină poliţiştii au găsit un cuţit, tip briceag, pe care bărbatul l-ar fi folosit la săvârşirea faptei.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

În prezent, poliţiştii fac cercetări în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici