Un hoţ cu multe furturi la activ a fost iertat de victimă şi nu poate fi cercetat. Avertismentul poliţiştilor

Un hoţ cu mai multe furturi la activ a fost prins de poliţiştii din Sibiu, însă înainte de a fi reţinut pentru 24 de ore, victima l-a iertat şi şi-a retras plângerea, astfel că nu mai poate fi tras la răspundere.

888 afișări
Imaginea articolului Un hoţ cu multe furturi la activ a fost iertat de victimă şi nu poate fi cercetat. Avertismentul poliţiştilor

Un hoţ cu multe furturi la activ a fost iertat de victimă şi nu poate fi cercetat. Avertismentul poliţiştilor

Poliţia Sibiu a transmis, joi, ca un bărbat a sesizat faptul că i-a fost furat portofelul cu 7.000 de lei, în apropierea unui magazin din Sibiu.

Oamenii legii l-au prins pe hoţ, care s-a dovedit unul cu mai multe furturi la activ.

„Întrucât bărbatul este bănuit de săvârşirea altor fapte similare, în această dimineaţă (joi - n.r.) urma să fie reţinut şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Între timp, însă victima şi-a retras plângerea, ceea ce atrage clasarea lucrării şi imposibilitatea tragerii la răspundere penală a presupusului autor", se arată într-un comunicat transmis de Poliţia Sibiu.

Potrivit poliţiştilor, suspectul în vârstă de 24 de ani este cercetat şi în alte dosare penale pentru furturi din buzunare şi din societăţi comerciale.

Oamenii legii atrag atenţia ca dincolo de resursele materiale necesare prinderii unor astfel de infractori, cei care decid să retragă plângerea trebuie să ia în calcul şi faptul că aceştia vor mai face astfel se fapte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici