Un ialomiţean a căzut într-un canal adânc de 7 metri. Bărbatul a fost transportat urgent la spital

Un bărbat de 43 de ani a fost salvat de pompieri după ce a căzut într-un canal de vizitare adânc de 7 metri al unei firme din comuna Cosâmbeşti, judeţul Ialomiţa.

55 afișări
Imaginea articolului Un ialomiţean a căzut într-un canal adânc de 7 metri. Bărbatul a fost transportat urgent la spital

Potrivit ISU Ialomiţa, pompierii au fost sesizaţi de un angajat al unei firme din satul Gimbăşani, comuna Cosâmbeşti, că un bărbat a căzut într-un canal de vizitare elevator.

Trei echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Slobozia şi o echipă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa au intervenit la faţa locului.

„Pacientul era conştient, cu un traumatism hemitoracic şi un traumatism la membrul superior stâng. Acesta a căzut într-un canal de vizitare elevator adânc de aproximativ 7 metri şi nu a mai putut ieşi de unul singur”, au transmis reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Victima a primit primul ajutor de la paramedici, a fost scoasă şi transportată de pompieri către Ambulanţa SAJ, fiind preluată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici