Un interlop a fost reţinut după ce a lovit cu o sabie un tânăr

Un bărbat cunoscut în lumea interlopă din Buzău care a provocat un scandal într-o discotecă şi a agresat cu un baston telescopic şi cu o sabie un tânăr din localul respectiv a fost ridicat de poliţişti în urma unei percheziţii, fiind apoi reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri.

176 afișări
Imaginea articolului Un interlop a fost reţinut după ce a lovit cu o sabie un tânăr

Un interlop a fost reţinut după ce a lovit cu o sabie un tânăr (Imagine: Diana Iurkievicz/Mediafax foto)

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, agresorul în vârstă de 37 de ani a fost ridicat în urma unei percheziţii făcute la locuinţa sa, unde au fost găsite o bâtă de baseball, două bastoane cu inserţie metalică şi mai multe cuţite de diferite mărimi.

Oamenii legii au făcut percheziţii la domiciliul interlopului după ce acesta a fost implicat în noaptea de 4 spre 5 noiembrie într-un scandal de proporţii pe care l-a provocat într-o discotecă din comuna buzoiană Verneşti.

Interlopul este suspectat că, în timp ce se afla în incinta localului, a agresat cu un baston telescopic şi cu o sabie un tânăr în vârstă de 26 de ani, provocându-i acestuia leziuni ce au necesitat internarea în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău şi tulburând ordinea şi liniştea din discotecă.

Conflictul a izbucnit spontan, agresorul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice în acel moment.

Miercuri seară, bărbatul a fost ridicat de la domiciliu şi reţinut de poliţişti, iar joi dimineaţă interlopul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Bărbatul este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a obiectelor fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere sau lovire.

Agresorul nu se află la prima faptă de acest gen. În urmă cu un an, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare tot pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Prezente joi la Parchet, rudele acestuia au declarat că totul este o însecnare şi că bărbatul nu se face vinovat de nimic.

"Reclam abuzurile pe care le fac unii poliţişti. Pe băiatul meu îl urmăresc de multă vreme, acum i-au făcut o manevră, fără să participe la vreun scandal. Au venit la noi acasă, au făcut percheziţii, mascaţii au pus pe burtă copii de doi-trei ani. Cer un psiholog pentru aceşti copii", a declarat, joi, tatăl bărbatului reţinut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici