Video Un italian a încercat să se sinucidă în Aeroportul Timişoara, tăindu-se la gât cu cioburi

Un italian în vârstă de 32 de ani a încercat să se sinucidă, tăindu-se la o mână şi la gât cu cioburile unui pahar, incidentul având loc, duminică seara, în barul destinat publicului din Aeroportul Internaţional Timişoara.

2 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia de Frontieră Timiş, italianul, M.S., a spart un pahar şi s-a tăiat în zona arterei carotide şi la mâna dreaptă.

“Motivele se pare că au fost de ordin personal şi i-au creat o stare de tulburare suficient de puternică încât să-l determine să recurgă la acest gest disperat”, se arată în comunicatul citat.

Imediat după incident a fost anunţat medicul de serviciu din aeroport, care i-a acordat bărbatului primul ajutor. Ambulanţa l-a preluat apoi pe cetăţeanul italian, transportându-l la spital pentru îngrijiri medicale complete.

De asemenea, a fost anunţat şi Consulatul Italian din Timişoara cu privire la incident şi la situaţia cetăţeanului italian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici