Un jandarm din Argeş a fost găsit mort, împuşcat când se afla la serviciu. Prima ipoteză luată în calcul

  • Bărbatul avea 45 de ani şi are un copil.
  • Jandarmul era în serviciu la Barajul Vidraru şi a fost găsit împuşcat în cap cu armamentul din dotare.
3863 afișări
Imaginea articolului Un jandarm din Argeş a fost găsit mort, împuşcat când se afla la serviciu. Prima ipoteză luată în calcul

Un jandarm din Argeş a fost găsit mort, joi dimineaţă, împuşcat la locul de muncă. Prima ipotează luată în calcul este cea a sinuciderii, în condiţiile în care jandarmul a primit o condamnare cu suspendare după ce ar fi fost prins beat la volan. 

Maior Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Argeş, a declarat pentru MEDIAFAX că jandarmul era în serviciu la Barajul Vidraru şi a fost găsit împuşcat în cap cu armamentul din dotare.

Prima ipotează luată în calcul este cea a sinuciderii, în condiţiile în care jandarmul a primit recent o condamnare cu suspendare după ce ar fi fost prins beat la volan. Jandarmul avea, însă, cale de atac la decizia instanţei.

Bărbatul avea 45 de ani şi are un copil.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici