Un lot de banane din Ecuador a fost retras din magazine din cauza pesticidelor

  • Magazinele retrag de la vânzare un lot de banane din Ecuador cauza rezidurilor de pesticide.
  • Cei care au cumpărat bananele respective sunt sfătuiţi să nu le consume, să le distrugă sau să le returneze la magazin.
2153 afișări
Imaginea articolului Un lot de banane din Ecuador a fost retras din magazine din cauza pesticidelor

ANSVSA anunţă este vorba despre banane ce provin din Ecuador, vândute în perioada 18 – 29 martie 2022.

„Vă informăm ca urmare a depăşirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS) Yellow Fresh Fruits SRL a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a articolului menţionat mai jos. Motivul rechemării: depăşire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS)”, transmite ANSVSA.

Este vorba despre lotul 20220968105720018267P.

Persoanele care au cumpărat banane din acest lot sunt sfătuite să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazin până pe 14 aprilie, urmând să le fie restituită contravaloarea lor în baza bonului fiscal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici