Un magazin şi un bar din Timiş au fost distruse de un incendiu provocat de un scurt circuit electric | FOTO

Un magazin şi bar din localitatea Găvojdia, judeţul Timiş, au fost distruse, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un incendiu provocat de un scurt circuit electric.

309 afișări
Imaginea articolului Un magazin şi un bar din Timiş au fost distruse de un incendiu provocat de un scurt circuit electric | FOTO

Un magazin şi un bar din Timiş au fost distruse de un incendiu provocat de un scurt circuit electric

Pompierii din Timiş au fost chemaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la un incendiu izbucnit într-un magazin mixt cu bar din localitatea Găvojdia.

Au intervenit 23 de pompieri cu 4 autospeciale de stingere.

Incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreg acoperişul clădirii şi anexelor, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp.

Incendiul a fost lichidat puţin înainte de ora 6.00, dar pompierii au rămas acolo pentru a căuta eventuale focare ascunse.

Nu s-au înregistrat victime şi incendiul a fost limitat la timp, fără a se extinde la clădirile învecinate.

Cauza probabilă a fost un scurt circuit electric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
bar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici