Un medic din Arad a murit în timpul gărzii, la spital

Un medic cardiolog în vârstă de 44 de ani a murit la Spitalul Judeţean Arad, la puţin timp după ce a intrat în gardă. Cauzele exacte ale morţii vor fi stabilite după efectuarea autopsiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5301 afișări
Imaginea articolului Un medic din Arad a murit în timpul gărzii, la spital

Un medic din Arad a murit în timpul gărzii, la spital

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Simina Roz, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, că medicul cardiolog a murit sâmbătă. Cu puţin timp după ce a intrat în garda, la ora 08.00, pe secţia de Cardiologie, medical a început să se simtă rău.

“A suferit un stop cardio-respirator, colegii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa, dar în zadar. La ora 08.00 a intrat în gardă, iar la ora 12.00 a fost declarat decesul”, a afirmat Simina Roz.

Colegii medicului cardiolog au susţinut că nu ştiau ca medicul Cosana Claiciu să sufere de vreo afecţiune gravă.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, urmează să se efectueze autopsia, pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici